IKIGAI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 476 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ikigai. Meer weten? Ontdek meer

12 mrt 2024 om 22:40 Kwaliteit van de gerechten is echt goed. Snelle levering en goed verpakt. Vriendelijke bezorger. Dik tevreden Binnenkort ook maar eens langs in het stadion.
2 mrt 2024 om 20:26 Smaken zijn top, sushi zeer smaakvol en vers, de ramen was nog gedeeltelijk warm maar heeft ook een instructie hoe het perfect te serveren thuis.
5 feb 2024 om 9:16 Eten was op zich prima maar helaas niet echt warm meer
14 jan 2024 om 13:06 missing product in order
13 jan 2024 om 20:57 Het eten was te zout.. te veel saus over ossehaas en udon.
5 jan 2024 om 20:06 Heerlijke, malse ossenhaas met lekkere groenten Echt top
26 dec 2023 om 9:20 Lekker!!
5 dec 2023 om 19:26 Eten besteld en heeft meer dan 2 uur op zich laten wachten. Al het eten was koud. De bento boxen opgewarmd in magnetron. De loempia's hebben we weg moeten gooien. Daaag 6 euro
4 dec 2023 om 19:12 Als je 15 euro voor een pokebowl vraagt, mag de rijst wel ‘vers’ zijn. Bezorging duurde maximale tijd. Denk dat we blij mochten zijn dat we niks warms hadden besteld.
29 nov 2023 om 19:29 Bami besteld en nasi gekregen, udon noedels waren het bedrag niet waard, koe loe yuk verdronken in saus, het korstje was niet meer krokant maar pap geworden. Daarintegen wel snel geleverd... vorige bestelling was ik wel erg tevreden over, jammer dit.
18 nov 2023 om 23:39 Amazing and delicious food !
16 nov 2023 om 22:41 Lekker eten hoor, voor bezorging echt top. .... het was niet heel warm meer maar daar had ik al rekening mee gehouden vanwege de afstand. Eten was alleen 20 min te vroeg en ik was aan het werk.